Mobiliteit

Het begeleiden van de overstap

Leidinggeven aan mensen die overstappen

Deze dag is bedoeld voor leidinggevenden die te maken hebben met medewerkers die de overstap naar een nieuwe functie moeten maken.

U krijgt handvatten om dit proces te begeleiden.

Mobiliteit

Het begeleiding van de overstap

Leiding geven aan medewerkers die ongewild in een veranderingstraject ‘terechtkomen’, is een vak apart. Speciaal voor leidinggevenden van die medewerkers hebben we een programma ontwikkeld.

Programma

  • Het programma geeft u de handvatten die u nodig heeft om enerzijds hard leiding te kunnen geven aan het onvermijdelijke van sommige veranderingen en anderzijds de zachte menselijke technieken die medewerkers ook nodig hebben om een overstap te kunnen, durven en willen maken.
  • Daarnaast krijgt u zowel theoretisch inzichten in leiding geven aan verandering en veranderkunde als praktische handvatten om veranderprocessen te faciliteren.
  • En u leert natuurlijk in het kort het programma van ‘de overstap’ kennen, zodat u weet waar uw medewerkers mee bezig zijn. 

Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.