Ons verhaal

Familiebedrijf in maatwerk cursussen

Onze oprichter:

Marjolein van Velzen

In 1985 richtte Marjolein van Velzen haar bedrijf op: Van Velzen Development, voor trainingen met kwaliteit, uitstekende theorie en altijd gericht op de werkpraktijk van de deelnemers. 

Met haar vrijgevestigde trainers stond zij voor deze kwaliteit van cursussen en kreeg zij vooral binnen de overheid voeten aan de grond als opleidingsbureau. 

Zij wordt geroemd om haar zorgvuldige aandacht, voor klanten, deelnemers en haar trainers. Zo komt zij nog met regelmaat samen met een trouwe groep trainers die ondanks hun vrije ondernemersgeest toch een sterke en warme verbinding blijven voelen met haar en het bedrijf.

Na 30 jaar is Van Velzen Development uitgegroeid tot een familiebedrijf. Aangezien zij een passie voor opleiden en ontwikkelen deelt met haar dochter Roos van Velzen was dit meteen een goede keus. Samen worden ze vrolijk van goede gesprekken en bewogen deelnemers.

Marjolein geniet inmiddels van een welverdiend pensioen en is zij vooral trots op Roos de ontwikkeling die zij en het bedrijf nog steeds doormaken! 

Roos van Velzen deelt het ondernemerschap inmiddels met haar compagnon Dennis Kleefman. Geen echte familie, maar zo voelt het soms wel.

Wij zijn een gerenommeerde netwerkorganisatie van zelfstandig gevestigde trainers, die onze passie voor kennisoverdracht, groei en ontwikkeling delen. Zij hebben diverse opleidingsachtergronden (o.a. arbeids- en organisatiepsychologie, pedagogiek, sociologie, politicologie, bestuurskunde, rechten, taalbeheersing en onderwijs) en zijn voor verschillende methodieken gecertificeerd.

Deze diversiteit, in combinatie met hun ervaring in diverse soorten organisaties, geeft ons de mogelijkheid om hoge kwaliteit en flexibiliteit te bieden en de trainer te selecteren die het beste bij de opdracht past.

Van Velzen Development heeft het keurmerk van het CRKBO en is vrijgesteld van het berekenen van BTW.

Een sterkt team

Roos van Velzen

Algemeen Directeur

Al van jongs af aan zit leren en ontwikkelen in mijn bloed: toen ik kleuter was wilde ik het allerliefste juf worden. En daar ben ik mijn werkende leven dan ook begonnen: in het onderwijs. Daarna ging ik mij richten op het geven van trainingen, wat meteen een schot in de Roos was voor mij.

Toen kinderen en nu volwassenen datgene bieden wat ze nodig hebben om zelf verder te kunnen vind ik een geweldig iets. Maar het binden van een groep trainers aan onze organisatie vind ik minstens even leuk. Of het nou overleggen over de opzet van programma’s, leren van en met elkaar, het vormen van een team of het bewaken van kwaliteit is, ik word er blij van!

Naast mijn werk word ik heel gelukkig van mijn gezin: mijn man Sjoerd en mijn prachtige dochters Lotte en Sofie!

 

Dennis Kleefman

Commercieel Directeur

Samen met mijn vrouw Monique deel ik mijn leven, en hebben we twee fantastische kinderen: Daan, een stoere kerel van 25, en Milan, een energieke jongeman van 20.

Mijn professionele reis begon als 15-jarige techneut in de autobranche, waar ik maar liefst 20 jaar heb doorgebracht, werkend voor twee verschillende premium automerken.

17 jaar geleden ontwaakte mijn passie voor trainen en opleiden. Sindsdien heb ik een schat aan ervaring opgedaan in het geven van trainingen over diverse onderwerpen, zoals soft skills, leiderschap, teamontwikkeling, DiSC en Lean. Het is geweldig om te zien hoe mensen groeien en zich ontwikkelen dankzij onze trainingen.

Lees meer...

Mijn hart klopt sneller voor productie- en organisatieprocessen, waarbij ik geloof dat we door mensen te motiveren en te bewegen meer effect kunnen bereiken. Het bedenken van creatieve en leuke werkvormen om trainingen boeiend te maken, is iets waar ik al jaren enthousiast mee bezig ben. Een no-nonsense mentaliteit is mijn leidraad, en ik vind het geweldig om theoretische concepten tot leven te brengen in de praktijk.

Kortom, ik ben een kleurrijk figuur, een Amsterdammer met een liefde voor training, een passie voor sneakers en een warm hart.

Opleidingsadvies op maat

Of het nu een individu, team of organisatie betreft; wij helpen je een stap verder. Dit doen wij door het geven van inhoudelijk sterk en praktisch advies, coaching en training.

Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.