Leiderschapstraining

Talentmanagement

Ontdek de talenten van werknemers

Wanneer leidinggevenden het vermogen hebben om de talenten van hun medewerkers, de parels, te ontdekken kunnen ze ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken zitten binnen hun bedrijf of organisatie. Dit zorgt voor meer productiviteit en tevredenheid.

 Talentmanagement

Programma

Wanneer leidinggevenden het vermogen hebben om de talenten van hun werknemers te ontdekken kunnen ze ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken zitten binnen hun bedrijf of organisatie. Dit zorgt voor meer productiviteit en tevredenheid.

Tijdens de eerste bijeenkomst van deze training wordt aandacht gegeven aan de theorie rondom talenten en positieveaandacht, de deelneemers verkennen daarbij hun eigen talenten en stellen doelen om deze in de praktijk meer tot uiting te laten komen.

In de tweede bijeenkomst staan de talenten van de medewerkers centraal, hoe kan je die spotten en ontwikkelen. Wat is het effect van positieve aandacht en hoe geef je (positieve) feedback?

In de derde bijeenkomst wordt er gereflecteerd aan de hand van eigen casuïstiek en staat positieve/waarderende gespreksvoering centraal.

In het tussengelegen tijdsbestek brengen de deelnemers het geleerde in praktijk door het uitvoeren van verschillende opdrachten.

Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.