Mobiliteit

Wat doet het met me?

100% zelfvertrouwen krijgen

In een fase waarin je je oriënteert op een andere functie is het de kunst om goed om te gaan met stress. Daarnaast is  het behouden van je zelfvertrouwen belangrijk. Op deze dag krijgen de deelnemers handreikingen hoe met deze 2 thema’s om te gaan.

Mobiliteit

Wat doet het met me?

Het gehele proces van het wisselen van werkplek, is er één die voor veel stress kan zorgen en waarin je je zelfvertrouwen kwijt kunt raken.

Als basis voor deze bouwsteen gebruikt de trainer Frank Schaper 2 boeken van zijn eigen hand, te weten: ‘100% zelfvertrouwen’ en ‘Eerste hulp bij stress en vermoeidheid’. Deze 2 boeken worden tijdens de dag uitgereikt.

Frank Schaper werkt met veel praktische voorbeelden. Daarnaast neemt hij je met de korte heldere verhalen mee in zijn theorie die je bewust maakt wat de concepten ‘zelfvertrouwen’ en ‘stress’ inhouden en geeft hij je inzichten en ontwikkelmogelijkheden.

Programma

Na afloop van deze bouwsteen heeft u kennis gemaakt en geoefend met de volgende onderdelen:

 • Herkennen van stress-signalen en stress-factoren
 • Tips om te ontstressen
 • Invloed van je persoonlijkheid bij stress en onzekerheid
 • Het gebruiken van twijfel en onzekerheid als creatieve spanning om een sprong te wagen
 • Je wordt met 100% zelfvertrouwen geboren, je raakt het allemaal in je leven gaandeweg weleens kwijt. Hoe kun je het zelfvertrouwen terug vinden en hoe je het vast kunt houden.

  Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

   

  Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.