Mobiliteit

Wat wil ik?

Jouw ambities, wensen en verlangens

Begeleiding in het vinden en in kaart brengen van de persoonlijke ambities, wensen, verlangens. Thema’s als: leren creëren, van droom naar werkelijkheid komen aan de orde. Een dag waarin je de spanning van een creatieproces leert hanteren en leert welke kwaliteiten je wanneer kunt inzetten.

Mobiliteit

Wat wil ik?

Bouwsteen drie gaat over ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik nog meer’. In dit onderdeel werken de deelnemers aan hun ambities, wensen en verlangens. Zij leren hun inspiratiebronnen kennen en deze succesvol gebruiken. Deze bouwsteen biedt de op het vakgebied van heroriëntatie en outplacement erkend werkende technieken om perspectief te vinden.

Programma

Na afloop van deze bouwsteen:

  • Heeft u perspectief gevonden op het terrein van ambities, wensen en verlangens
  • Kent u uw inspiratiebronnen en heeft u geleerd het gedrag van uw inspiratiebronnen succesvol te gebruiken.
  • Weet u waar u uw energie en motivatie vandaan haalt, kunt u de energiegevers in uw eigen werk benoemen en een vertaalslag maken naar andersoortige activiteiten.
  • Kent u uw carrière-ankers en kunt u deze gebruiken als moreel kompas
  • Herkent u creatieprocessen en kunt u omgaan met creatiespanning.

Bouwsteen 3 sluit af met een actieplan. Een beschrijving van: waar ben ik nu, waar wil ik naar toe en hoe denk ik daar te kunnen komen. De praktische invulling van die laatste vraag is de input voor de bouwstenen 4 en 5.

Groepsgrootte: maximaal 12 deelnemers

 

Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.