Teamontwikkeling

Zet je team op de kaart

Samenwerking tussen jou en jouw collega’s verbeteren

Ken jezelf, ken de ander met een persoonlijke routebeschrijving: je PersonalMap

 

Zet je team op de kaart

Tijdens deze training ga je op een leuke, uitdagende manier kijken naar jezelf en jouw gedrag. Wat is jouw kracht, wat zijn je drijfveren, je ambities? Maar ook: wat zijn je allergieën en je uitdagingen? Dat vormt de basis om de samenwerking tussen jou en jouw collega’s te bekijken en beter te maken.

Tijdens deze training leer je elkaar beter kennen, begrijpen en leer je beter met elkaar omgaan. Dit doen we door een ‘PersonalMap’ te maken. Dat is een instrument waarmee je op een leuke en eenvoudige manier inzicht krijgt in jouw gedragskenmerken en die van anderen. Na het invullen van een vragenlijst wordt het DISC gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op de PersonalMap tonen in één oogopslag jouw gedragsstijl, valkuilen en hoe anderen die ervaren. Dit vormt een mooie basis voor een dialoog over een betere samenwerking.

 

Programma


DISC test

Voorafgaand aan de training vul je een DISC vragenlijst in. Deze lijst gaat over jouw gedrag, wat doe je graag en wat niet? Daarna krijg je een filmpje te zien over jouw gedragsstijl.

Personal map

Tijdens de training krijg je een mooie landkaart die gaat over jou en jouw gedrag. We verkennen jouw stukje van deze wereld en op wat voor soort werkplek jij je fijn voelt.

Teamwork

In deze training leer je beter met elkaar te communiceren, de basis van een goede samenwerking. Daarnaast leer je waar je elkaar aanvult en complementeert.

Ontwikkeling

Van Velzen Development gelooft in ontwikkeling van binnen naar buiten, vandaar ook: ‘ken jezelf ken de ander’. Daarom vinden we een start vanuit deze training erg interessant voor verdere groei en ontwikkeling van een team. We leveren hierbij maatwerk. Dit programma is uit te bereiden met een legio van inhoudelijke onderwerpen en vaardigheden trainingen. Ons inziens komen deze beter tot hun recht met een start vanuit zelfkennis en inzicht in gedrag.

Van Velzen Development biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.